Ετήσια εορταστική εκδήλωση του Ασφαλιστικού Ινστιτούτου Κύπρου

 
Η ετήσια καθιερωμένη εορταστική εκδήλωση του Ασφαλιστικού Ινστιτούτου Κύπρου για την κοπή της βασιλόπιτας πραγματοποιήθηκε για άλλη μια φορά με μεγάλη επιτυχία στις 18 Ιανουαρίου 2008.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Πρόεδρος του Ασφαλιστικού Ινστιτούτου Κύπρου Σώτος Κυριακίδης και η Έφορος Ασφαλίσεων Βικτώρια Νάταρ έκοψαν τη βασιλόπιτα και ευχήθηκαν σε όλους καλή χρονιά.

Εκτός από την Έφορο Ασφαλίσεων Βικτώρια Νάταρ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους το Διοικητικό Συμβούλιο του Ασφαλιστικού Ινστιτούτου, μέλη της Συμβουλευτικής Επιτροπής Ασφαλίσεων, πρώην πρόεδροι του Ασφαλιστικού Ινστιτούτου, λέκτορες, εξεταστές και φίλοι και συνεργάτες του Ινστιτούτου.

Οι πρώην πρόεδροι του Ασφαλιστικού Ινστιτούτου που παρευρέθησαν ήταν οι Μανώλης Ιωαννίδης, Δημήτρης Καλλέργης, Παντελής Παντελή, Χριστόδουλος Προεστός, Στέφη Δράκου, Ζένιος Δημητρίου και. Δώρος Ορφανίδης,

Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν διάφορα εδέσματα και ποτά που προσέφερε το Ασφαλιστικό Ινστιτούτο Κύπρου προς τους καλεσμένους του.
 
 
Copyright 2007 - 2018 by Insurance Institute of Cyprus   |  Δήλωση Προστασίας Δεδομένων  |   Όροι Χρήσης